Ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων ITALCAR

21 Jun 2024

Κατηγορία:

Tα ηλεκτρικά οχήματα ITALCAR κλείνουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά. Προσφέρουν λύσεις για την μετακίνηση επιβατών & φορτίων σε μεγάλους εξωτερικούς χώρους. Διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό για να είναι εύχρηστα, οικονομικά και οικολογικά.

Σε όλα αυτά τα χρόνια στην Ελληνική αγορά η ITALCAR έχει αποκτήσει ένα πιστό πελατολόγιο που διαρκώς μεγαλώνει. Επίσης έχει αναπτυχθεί δίκτυο συνεργατών για την ανάπτυξη και την υποστήριξη των πελατών μας.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΟΘΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε.

Από τις αρχές του 2024 η εταιρεία μας ανέπτυξε την αποκλειστική συνεργασία με την ΜΠΟΘΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. και στον τομέα της ενοικίασης των ηλεκτρικών οχημάτων της ITALCAR.

Η εταιρεία ΜΠΟΘΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα των μηχανημάτων καθαρισμού, σε πωλήσεις και υποστήριξη. Πλέον διαθέτει και  τα ηλεκτρικά οχήματα ITALCAR για βραχυχρόνια ή μακροχρόνια ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα.

Για ενοικίαση είναι διαθέσιμα τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της ITALCAR, που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες μεταφοράς σε ιδιωτικούς χώρους , ξενοδοχεία, πάρκα, μαρίνες, εμπορικά κέντρα, αθλητικές & αρχαιολογικές εγκαταστάσεις :

  • 4θέσιο ATTIVA 4.6
  • 6θέσιο ATTIVA 6L.6
  • 8θέσιο ATTIVA 8L.6
  • 2θέσιο με μικρό ή μεγάλο ανοικτό χώρο φόρτωσης ATTIVA6 & 2L.6
  • Οχήματα με κλειστό χώρο φόρτωσης για τρόφιμα ή γενικές μεταφορές

Τα περισσότερα οχήματα ITALCAR προς ενοικίαση είναι καινούργια παραγωγής 2024, πλήρως εξοπλισμένα και σε άριστη οπτική και λειτουργική κατάσταση.

Για όλα τα οχήματα που ενοικιάζονται υπάρχει υποστήριξη σε service και ανταλλακτικά. Η εταιρεία ΜΠΟΘΟΥ ΑΦΟΙ Ο.Ε. διαθέτει πλήρεις υποδομές συνεργείου στην έδρα της στο Μοσχάτο Αττικής και κινητά συνεργεία για την εξυπηρέτηση των πελατών. Επίσης, όπου χρειασθεί, γίνεται εκπαίδευση των χειριστών για τη σωστή χρήση και βασική συντήρηση των οχημάτων.

Η ενοικίαση ηλεκτρικών οχημάτων ITALCAR μπορεί να γίνει για περίοδο από μερικές ημέρες έως 3 έτη. 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +302109400995, sales@mpothos.gr, Ελευθερίου Βενιζέλου 82, Μοσχάτο 18345.

 

Δείτε όλη τη σειρά των οχημάτων golf carts ITALCAR ATTIVA .6 εδώ και στο website της ITALCAR.

Κοινοποιήστε το!